Sponsoren

De Santa Run wordt georganiseerd om het goede doel te steunen. Door dit evenement te sponsoren, steunt je direct het goede doel. Daarnaast genereert je bedrijf een hoop exposure in en rondom het centrum van Waalwijk.

Interesse om sponsor te worden van de Santa Run Waalwijk? Neem voor meer informatie contact met ons op;

U kunt uw gift ook direct overmaken op Rabobank rekeningnummer: NL76RABO 0334 2585 53
van de Stichting Rotaryclub Waalwijk onder vermelding van “Santa Run 2018”.

[contact-form-7 id=”53″ title=”Contact”]

VRIENDEN VAN DE ROTARY SANTA RUN 2018

DUTCH BAKERY .TANDARTSPRAKTIJK WASPIK. EEKELS WAALWIJK. WITLOX VCS. AANNEMINGSBEDRIJF HOEFNAGEL. FINC ACCOUNTANTS. KABI. SLAGERIJ VAN ROESSEL. SCHILDERSBEDRIJF BAKKERS. HLB VAN DAAL. DIERENKLINIEK DE LANGSTRAAT. NABER PLASTICS. T&S ORGANISATIE. VAN HALDER PACKAGING. PIANT STANZTECHNIEK. APOTHEEK WAESBEEK. DRESZ. CARGO LOGISTICS. HUISKES METAAL. ZORGPLAZA. MEEUWIS NOTARISSEN. VD STEEN EN BREUGEL AFBOUW. WIJDEVEN SCHILDERS. NEDERLOF. KOENEN LIJMEN & METSELWERK.