DMG… niet zomaar een bedrijf

Hoe blij kun je zijn? Welnu… we kunnen wel zeggen hééééé..éél erg blij! Een derde hoofdsponsor van de Rotary Santa Run Waalwijk 2017 is De Mandemakers Groep, beter bekend als DMG. Niet zomaar een Nederlands bedrijf maar een ambitieus, Nederlands familiebedrijf dat zich bezig houdt met keukens, meubels en badkamers. De complete inrichting van een woonhuis! Het bedrijf is eigenaar van diverse keuken- en woonformule, Nieuwenhuis, Morres Wonen, Sanders Meubelstad, Grando, Tulp, Montel, Küchen Direct, Svea en Piet Klerkx. Geen wonder dat het bedrijf dan ook in heel het land een goede reputatie geniet, en vele consumenten naar Waalwijk weet te lokken.

Naast het vinden van de mooiste keukens, meubelen en sanitair is DMG ook een vindplaats voor de leukste banen in Waalwijk en omgeving! Hoofdsponsor DMG laat weten dat zij de Santa Run in de eerste plaats een erg leuk initiatief vinden omdat er zoveel lokale goede doelen aan verbonden zijn. Daarnaast willen zij graag de sfeer en saamhorigheid beleven met zoveel Kerstmannen die een mooie ronde door Waalwijk al rennend, wandelend of huppelend maken. Een mooie kans om nog meer mensen uit de omgeving kennis te laten maken met de verschillende vacature mogelijkheden die DMG in Waalwijk te bieden heeft. Neem gerust een kijkje op de site https://www.werkenbijdmg.eu/vacatures/

Als grote werkgever in Waalwijk is de organisatie van Santa Run zeer blij te vernemen dat zij de deelname binnen het bedrijf promoten. Samen een mooi groot bedrag voor de goede doelen ophalen is een grote wens van deze hoofdsponsor! Op zondag 17 december gaan we het samen beleven. Doe daarom ook mee aan de Santa Run https://waalwijk.rotarysantarun.nl/inschrijvingen/

Namens DMG: deelnemers heel veel succes en nog veel meer plezier! Laten we samen er een Santatisch feest van maken, want Santa Run is Fun Run! Tot dan….