Coverband Time OutMuziek doorbreekt, verbindt en versnelt!

Wie op zondag 17 december Waalwijk bezoekt, zal overvallen worden door de gezelligheid in het centrum dat gedurende de middag rood kleurt. Om half vier (15.30 uur) is de start van Santa Run, voor het programma zie https://waalwijk.rotarysantarun.nl/programma/ . Waalwijk zal voor een paar uurtjes het domein van de deelnemende Santa-mannen, -vrouwen, -kinderen en –huisdieren zijn. Allen betrokken en verbonden aan een goed doel. Santa Run Waalwijk speelt daar een rol in, evenals muziek die doorbreekt, verbindt en versnelt.

Op het podium zal de coverband Time Out verschijnen en Santa Run Waalwijk 2017 in het geheugen plaatsen, want goede muziek dringt makkelijk in het oor en verlaat maar moeilijk het geheugen! Voor velen zal Time Out geen onbekende band zijn, aangezien zij uit de omgeving Waalwijk-Tilburg komen en al 25 jaar bestaat! Een voorproefje hiervan is vanavond, 7 november,  zelfs al te beluisteren op Radio Langstraat FM waar de band live zal spelen en een interview geeft over hun 25-jarig bestaan in het programma Arno and Friends op 106.8 FM, op Ziggo digitaal kanaal 42 of gewoon live via www.langstraatfm.nl. Dit jubileum wordt groots gevierd op zondag 12 november vanaf 14.30 uur in Theater De Boemel in Tilburg.

De band produceert klanken die de vrolijkheid in eenieder boven haalt, de voeten niet stil houden, de vingers laten knippen op de melodie en als vanzelf de mond spontaan het nummer mee laat zingen. Hun muziek laat je dansen alsof niemand je ziet, laat je meezingen alsof je alleen in auto rijdt. Door de gevarieerde opzet van het repertoire en de geroutineerde zangeressen en muziekanten, zullen Santa Runners, hun supporters, het winkelend publiek en andere bezoekers zeker weten te plezieren! Alle bekende nummers voor jong en oud zal te horen zijn, van topartiesten zoals Aretha Franklin, Donna Summer, Micheal Jackson maar ook van Bruno Mars, Beyoncé of Black eyed peas. Muziek gespeeld door vier muzikanten en de stemmen van twee zangeressen… reken maar dat het dak eraf gaat! Nieuwsgierig naar hun repetoire, de link http://www.bandtimeout.nl/repertoire/ biedt uitkomst. Boogie Wonderland, I got a feeling, I’m coming out… stuk voor stuk nummers waar je gewoonweg blij van wordt!

Nog wat twijfels om mee te doen? Geen probleem! Voor meer info https://waalwijk.rotarysantarun.nl/ en inschrijving deelname is tot en met zondag 17 december mogelijk! Natuurlijk zijn alle fans van Time Out uit Tilburg en omstreken ook van harte welkom om te genieten van de gezelligheid en de muziek in Waalwijk! Deelnemers en de goede doelen kunnen altijd supporters gebruiken!